суботу, 12 листопада 2016 р.

Громада проти проекту ДПТ комплексної реконструкції житлового масиву Святошин-2

Зупини свавілля влади - напиши листа проти Детального плану території Святошина!

Громадські слухання проекту ДПТ комплексної реконструкції житлового масиву Святошин-2 в межах вул. Живописна, Шепетівська, Перемоги, Жмеринська, залізнична колія у Святошинському районі м. Києва (район станцій метро "Святошин", "Житомирська")

Департамент містобудування та архітектури КМДА повідомив про початок громадських слухань проекту  «Детальний план території комплексної реконструкції житлового масиву Святошин-2 в межах вулиць Живописна, Шепетівська, Перемоги, Жмеринська, залізнична колія у Святошинському районі м. Києва».
З 4 листопада по 4 грудня 2016 року триває громадське обговорення проекту ДПТ Святошин-2.
Експозиція проекту детального плану території житлового масиву Святошин-2 розташована у приміщенні Святошинської районної державної адміністрації за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 97. Матеріали проекту також можна побачити на сайті www.kga.gov.ua

Усім небайдужим мешканцям нашого мікрорайону прохання надати пропозиції та зауваження до наданого плану в приміщенні № 10 (1 поверх) Святошинської РДА в журналі громадських обговорень або  надавати у письмовому вигляді (рекомендованим листом) із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Пропозиції подавати до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м. Київ. вул. Хрещатик, 32 (примітка: ДПТ Святошин-2).


- існуюча щільність населення – 552 особи/га (ДБН 360-92 встановлюють максимальну допустиму щільність 450 чол./га), проживає 33047 осіб;
- запланована кількість населення в межах ДПТ складає 69214 осіб, загальна щільність населення в межах ДПТ — 640 осіб/га.
Влада пропонує збільшити населення Святошина вдвічі, залишивши в межах забудови лише одну зелену зону - між вул. Верховинна і Котельникова, порушуючи чинні Державні будівельні норми.
Проект узаконює всі незаконні проекти будівництва в мікрорайоні: вул. Львівська, 3, Львівська, 15, Львівська, 18 Б, проспект Перемоги, 109, вул. Верховинна, 53/13, Святошинський провулок, 2, вул. Крамського, 10 та додає до проспекту Перемоги ще одну наскрізну магістраль, що забруднюватиме повітря.
Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подавати до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м. Київ. вул. Хрещатик, 32.
До 04.12.2016 кожен повинен написати листа проти ДПТ із вказанням на порушення ДБН 360-92 та власної незгоди з планом ущільнення і тотальної забудови!

http://kga.gov.ua/rss/1302-gromadski-slukhannya-proektu-detalnij-plan-teritoriji-kompleksnoji-rekonstruktsiji-zhitlovogo-masivu-svyatoshin-2-v-mezhakh-vulits-zhivopisna-shepetivska-peremogi-zhmerinska-zaliznichna-koliya-u-svyatoshinskomu-rajoni-m-kieva

Немає коментарів:

Дописати коментар