четвер, 20 серпня 2015 р.

Протест мешканців Святошина проти незаконних дій забудовника вул. Львівська, 15 20.08.2015

20 серпня 2015 року мешканці Святошина зібралися, щоб висловити протест проти будівництва на вул. Львівській, 15.

Мало того, що будівництво ведеться на землях громади без належного узгодження, а від 2008 р. було вирубано сотні дерев, то ще й будівельні роботи проводяться у вечірній і нічний час, а вигляд вулиць мікрорайону зіпсовано парканом із колючим дротом "єгоза".

Плакати, з якими вийшли люди на протест, промовисті:
"Громада Святошина вирішила: на Львівській, 15 буде парк!"
"Києву потрібні дерева!"

Мешканці склали скарги про виявлені порушення та подали їх слідчо-оперативній групі міліції міста Києва, що стане підставою для відкриття кримінального провадження.


Будівельники вирішили пожартувати над мешканцями і відправили до них свого представника, який робив вигляд, ніби він перехожий, що зацікавився протестом. Упродовж 2 хвилин він переконував протестувальників у тому, що бувають зайві дерева й навіть цілі парки, згадав про свою садибу в Житомирській області. На жаль, таке спілкування не було продуктивним.

Представник з офісу продажів квартир у ЖК "Святобор" та представник генерального підрядника будівництва "Девенстрой" як завжди говорили з громадськістю переважно на підвищених тонах і розмахували двома документами та судовою ухвалою, називаючи їх "всіма потрібними дозволами".

Дякуємо всім небайдужим громадянам за участь в акції!

Немає коментарів:

Дописати коментар