суботу, 15 серпня 2015 р.

Будівництво на Львівській, 15 триває і в будні, і у вихідні, і вдень, і вночі, позбавивши мешканців навколишніх будинків відпочинку та сну

Патруль поліції перед воротами будівельного майданчика
У червні-липні 2015 р. забудовник земельної ділянки на вул. Львівській, 15 ТОВ "Інвест-Будресурс" перейшов до активного будівництва. Уже тоді будівельники не могли себе зупинити і працювали допізна, забуваючи, що тисячі людей, які мешкають у сусідніх будинках, мають право на сон.

На розі вул. Львівської і Анатолія Петрицького
Увесь серпень 2015 р. дії забудовника лише набирали обертів: будівельні роботи починалися все раніше (о 6:00 - 7:00), а закінчувалися все пізніше (навіть о 2:00).



Щоденні багаторазові звернення за номером 102 до міліції/поліції не завжди мали результат. Деякі патрульні екіпажі поліції Святошинського району м. Києва знаходили спосіб переконати будівельників завершити будівельні роботи хоча б о 22:00, а деякі просто кружляли колами навколо огорожі будівництва. Мабуть, шукали вхід на будівельний майданчик.
Забудовник вибрав неймовірно ефективну тактику захисту:
1) наказати охороні (ТОВ "Алекс охорона груп", згідно з оголошенням на воротах будівництва) не пускати поліцію на територію будівництва;
2) не надавати поліції жодних документів;
3) заявляти, ніби тут будується житло для бійців АТО, а тому весь світ має зачекати.
Щодо останнього твердження, то, як і раніше, воно залишалося голослівним. Жодні підтверджуючі документи не надаються, а всі квартири доступні у вільному продажу для всіх охочих.

"Механік"
"Механік"
"Механік"
У суботу, 15 серпня 2015 р. місцевій громаді увірвався терпець. Укотре було викликано патруль поліції. Укотре забудовник не допустив його на територію будівельного майданчика. Укотре не було надано жодних документів. З-за паркану з поліцією спілкувався чоловік, який назвався "механіком" і повідомив, що старшого на будівництві немає, як і наказу будувати у вихідний день. Звісно, "Механік" не забув назвати місцевих мешканців сепаратистами, проплаченими рейдерами та звинуватити в усіх смертних гріхах.

ТОВ "Алекс охорона груп"
За дві години приїхав представник забудовника - співробітник відділу продажів, що розмахував ксерокопіями якихось документів та сварився з приводу того, що його "витягли з ліжка у суботу". У традиціях хамства забудовника, він ображав місцевих мешканців, звинувачував їх у сепаратизмі, а у відповідь на просте питання щодо законності будівництва у вихідний день починав розповідати про те, що будівництво ведеться для бійців АТО (це улюблена брехня забудовника!).

Відео з місця подій


Вул. Верховинна
Місцеві мешканці подали колективну скаргу та заяву до районного управління МВС з вимогою зупинити щоденне порушення спокою, що позбавило тисячі людей нормального відпочинку та сну. А це й немовлята, й люди похилого віку, й бійці АТО, про турботу про яких так любить заявляти забудовник.
УВАГА!
Якщо будівництво триває пізно ввечері - сміливо телефонуй 102 та повідомляй про адміністративне правопорушення!
Чим більше звернень - тим більший штраф забудовнику!

Немає коментарів:

Дописати коментар